hur kan jag leva ett kärleksfullt liv?

igår hade vi kvällsmöte i kyrkan och jag hade fått äran att prata lite. typ predika. 
det var vi ungdomar som höll i hela mötet så det var väldigt roligt! det hela blev väldigt bra och trevligt. 
 
Jag pratade om hur vi kan göra för att leva mer kärleksfulla liv, här är två bilder som jag hade med. viktiga ord att komma ihåg.
 

mami&papi&desiIkväll kommer mamma, pappa och desiré hit!! dom stannar hela helgen och det ska bli så roligt o mysigt! längtar verkligen!

att äntligen vara igång!

Det känns så fantastiskt skönt att jag äntligen kommit igång med träningen! 
Jag har försökt typ en miljon gånger förut, köpt gymkort men varit där typ två gånger, bestämt mig för att börja springa men bara kommit ut en gång, osv. 
Men nu bestämde jag mig verkligen på riktigt och denna gången har jag lyckats! Känns helt fantastiskt! Jag köpte gymmixkort och i nio veckor har jag tagit mig iväg ca 2 ggr i veckan. Och jag börjar tillomed känna lite resultat, vilket jag aldrig lyckats med förut! 
Nu är jag bara taggad och tycker det är kul att fortsätta, inte heller något jag känt förut! 
nöjd tjej! 


Se, Min Gud gör allting nytt

Tänk vad humöret och känslan kan svängs upp och ner för varje dag, och tänk vilken stor påverkan små saker kan ha på humöret. 

Idag känner jag att det är en riktigt bra dag! Jag vaknade efter många snooze-ningar och tog det lugnt, åt frukost och såg på teve. 
Sen spenderade jag lite tid med den bästa mest tillitsfulla lyssnaren. 

Jag började en liten bibelläsningsplan i bibelappen jag har. En kort plan på bara fem dagar, en lagom start efter lång lästorka. Den fokuserar på att man ska minnas vad Gud gjort för mig, så är det ett litet bibelstycke och en kort andakt. Väldigt bra! 
Sen tog jag tid att bara prata med Gud om allt jag känner och tänker på, så skönt! Tänk vilken energi det kan ge! Jag har fått tillbaka mitt pepp och hopp om framtiden om kyrkan om Ljusdal, alla planer och drömmar jag har och allt jag tror Gud vill göra här! 
Känns fantastiskt! Jag är här av en anledning och jag vill att Gud ska använda mig på bästa sätt! när livet kommer ikapp en

Ibland känns det som att livet hänger över mig som ett stort, svart, tungt moln som tycker ner mig så jag blir liggandes på marken och inte orkar göra nånting. 
Alla måsten och saker jag vill och borde göra blir bara för mycket på en gång så jag inte vet vart jag ska börja, min hjärna kaosar. 
Då blir jag sittandes i panik och bara stirrar, eller får ett utbrott o gråter o klagar. Man måste väl ha sånadär dagar under molnet ibland kanske. Men det finns vissa saker som kan dra upp mig därifrån, ibland.

- en låååång promenad 
- äta nånting riktigt gott 
- att få en ordentlig kram av någon som bryr sig, och bara gråta ut allt 
- be till Gud om hjälp att orka med 
- att skriva en lista på allt kaos 

Eller så skiter man bara i allt den dagen, får inget gjort, går och lägger sig och hoppas på en bättre dag imorgon. 

En sånhär dag hade jag igår, försökte med punkt 2&3, tog även en liten promenad och tränade, men denna gången hjälpte det inte så mycket ändå, så då sket jag i allt och försökte sova bort det, gick mycket bättre så nu är jag på väg ut ur molnet tror jag, sakta men säkert. 


Har kokat lingonsylt nu på förmiddagen, så idag ska vi äta riktigt god mat med köttbullar, sås, potatis och lingonsylt, en av mina favoriter! 

peppad på nya saker

Har varit i kyrkan och pratat med pastorn om allt möjligt, framtidsplaner, olika evenemang, ideér, aktiviteter och uppgifter. Känner mig sådär riktigt supertaggad på att göra allt möjligt i församlingen nu! det svåra är bara att hitta tid, ork och hjälp till allt, men men Gud på min sida så ska det nog lösa sig med det mesta! Känns spännande! 

renoveringsuppdatering, inte mycket kvar nu!! Blir så bra!

bröllopsdrömmar

 
lite såhär vill jag ha det

RSS 2.0