first week

ungefär såhär har vi det... hahaha näää skämt åsido, jag har det välli fint här i norrlandet, skolan är jättemysig och alla är supertrevliga! fast allas dialekter är ganska roliga, försöker att inte bli infekterad men det går sådär...
jag har varit här snart en vecka, känns som superlång tid, även om det fortfarande känns som ett läger jag snart ska åka hem ifrån.. knäppt.

sista dagen


det var kaos är förut, det är fortfarande kaos men inte lika mycket.
har packat färdigt nu tror jag, hoppas jag.
imorn åker jag, kul, läskigt, spännande osv.
 

sista tiden


pappi fiskar på mysig brygga.

har varit rätt dålig aktivitet här, mitt liv är lite mycket just nu.
håller på och gör saker för sista gången på länge, flyttar ju på fredag, kaos.
har jobbat sista passet på coop och sista på mammas jobb, imorn blir sista städningen i trapphuset, har träffat massa olika vänner för sista gången på länge, varit på vårcentralen, hos mormor&morfar o massa annat.
nu börjar jag känna att det är dags att börja packa också.
längtar lite tills jag är framme och kan börja göra saker för första gången istället.

2 månader sen

jag har en väldigt fin vän, en gång tog vi studenten, snart bor vi över 100 mil ifrån varandra.

DASS12

vi var fyra tjejer, vi hade en bil, vi hade fyra dagar, vi åkte drygt 100 mil, vi hade det himla bra.

vi for från edsvalla klockan 7 på morgonen, första stoppet blev på macken utanför åmål med frukostpaus och luftkoll av däcken.

andra stoppet blev utanför kungsbacka på freeport outlet, köpte lite skor oså, sen for vi till falkenberg, promenerade i blåsten på skrea strand, och åt pizza.

sedan kom vi fram till vår destination, halmstad och lilla stugan i måsen, gick en promenad, lekte i lekparken och hade temys i uterummet.

dag två for vi till laholm, världens mysigaste stad typ, tittade i små butiker, köpte billiga pärlor och fairtrade saker, och fick vänta en evighet på torra mackor och äcklig chailatte.

efter en hel del felkörningar på småvägar, dialektövande och sjungande kom vi fram till sommarrodeln på kungsbygget, världens roligaste grej! taggade tjejer.

sen åt vi thaimat och tittade på solnedgången i båstad.

sen badade vi i havet och åt glass på tylösands fantastiska sandstrand, för det hör till när man är turist i halmstad. sen "grillade" vi åt god mat och hade massagestund på kvällen.
på fredagen bar det hemåt, en annan väg för skoj skull. första stoppet blev värnamo för att lämna tackförlånetavstuganblomma, men ägarna var inte hemma.
andra stoppet blev jönköping där vi åt lunch och tittade lite på fina saker.
tredje stoppet hamnade vi i gränna, där fanns det många fina polkagrisar och söta små hus. och chokladrussin!! lyckligtjej.

sen gjorde vi ett stopp i kalkbrottet utanför örebro för att bada, hoppa från klippor och svinga i lianen, favoritbadplatsen.
allra sista stoppet blev mcdonalds, för vad vore väl en roadtrip utan mcdonadsmat.


dagens projekt


att sortera alla mina pärlor så att de får plats i mina boxar. nu kan jag flytta med dom till norrland lite lättare.

RSS 2.0