DASS12

vi var fyra tjejer, vi hade en bil, vi hade fyra dagar, vi åkte drygt 100 mil, vi hade det himla bra.

vi for från edsvalla klockan 7 på morgonen, första stoppet blev på macken utanför åmål med frukostpaus och luftkoll av däcken.

andra stoppet blev utanför kungsbacka på freeport outlet, köpte lite skor oså, sen for vi till falkenberg, promenerade i blåsten på skrea strand, och åt pizza.

sedan kom vi fram till vår destination, halmstad och lilla stugan i måsen, gick en promenad, lekte i lekparken och hade temys i uterummet.

dag två for vi till laholm, världens mysigaste stad typ, tittade i små butiker, köpte billiga pärlor och fairtrade saker, och fick vänta en evighet på torra mackor och äcklig chailatte.

efter en hel del felkörningar på småvägar, dialektövande och sjungande kom vi fram till sommarrodeln på kungsbygget, världens roligaste grej! taggade tjejer.

sen åt vi thaimat och tittade på solnedgången i båstad.

sen badade vi i havet och åt glass på tylösands fantastiska sandstrand, för det hör till när man är turist i halmstad. sen "grillade" vi åt god mat och hade massagestund på kvällen.
på fredagen bar det hemåt, en annan väg för skoj skull. första stoppet blev värnamo för att lämna tackförlånetavstuganblomma, men ägarna var inte hemma.
andra stoppet blev jönköping där vi åt lunch och tittade lite på fina saker.
tredje stoppet hamnade vi i gränna, där fanns det många fina polkagrisar och söta små hus. och chokladrussin!! lyckligtjej.

sen gjorde vi ett stopp i kalkbrottet utanför örebro för att bada, hoppa från klippor och svinga i lianen, favoritbadplatsen.
allra sista stoppet blev mcdonalds, för vad vore väl en roadtrip utan mcdonadsmat.


Kommentarer
Postat av: amanda

åååh jaaa :)

2012-08-06 @ 11:27:54
URL: http://rabarbersoffatevekeps.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0