FANTASTISKT

idag har jag kommit fram till vad underbart det är att bo i sverige egentligen!

alla klagar ju på att det är så dåligt väder och så kallt här o så, men om man skulle bo på nåt ställe där solen alltid skiner och det jämt är asbra väder, så skulle man inte uppskatta vädret så mycket.

nu när det är som det är med mörker och kyla halva året och massa regn där emellan så kan man ju inte bli annat än superlycklig, jätteglad, på toppen humör, få den där "allt-är-underbart-jag-älskar-livet" känslan när man vaknar på mogonen och solen skiner och det är över 20 grader ute!

men om man då alltid skulle ha det där perfekta vädret, så skulle ju det vara vardag, då skulle man inte bli lycklig varje morgon man steg upp och såg solen skina, för så skulle det alltid vara.

därför så borde man ta vara på dom dagarna som är fantastiska i sig själv och dom dagarna som kan kännas mindre fantastiska när det är mörkt och kallt och man helst vill gå i ide, dom dagarna kan man se till att göra något fantastiskt av, träffa några fantastiska vänner, ta tid att umgås och göra roliga spännande saker,
man lever bara en gång, tänk på det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0