tänk inte på det

en dag när jag kom till skolan berättade elin att hon hade kommit på ett nytt motto, "tänk inte på det som är tråkigt"
med de menar hon att hon inte ska tänka på alla tråkiga saker, bara göra dom ändå, o tänka på det roliga som händer sen, asbra tycker jag.

imorse hade jag sovmorgon, började inte förens ett, vilket var väldigt skönt! sov till typ tio sen gick jag upp och åt, gjorde mig iordning och läste bibeln o grejer, hade jättemycket tid på mig och det va superduper skönt!
varje kväll tänker jag "ja, imorn ska jag gå upp tidigare så jag har mycket tid och inte behöver stressa!" det slutar alltid med att jag ligger där på morgonen och "snoozar bara en gång till".. och så plötsligt har man jättebråttom, bara för att det är så jobbigt att ta sig upp ur sängen när man är så trött!

men nu har jag bestämt mig för att jag ska göra som elin säger, inte tänka på det tråkiga.. inte tänka på att det är jobbigt och gå upp för man är trött, istället tänka på vad underbart skönt det är när man hinner äta frukost, man hinner borsta tänderna, man hinner välja kläder lite extra länge, man hinner göra de där lite extra med håret som man hade tänkt, man hinner GÅ till bussen lungt osv..

får se hur det går, men de är värt ett försök!

(fruktansvärt seriöst inlägg det blev nu)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0